Få et professionelt logodesign for kun 995 kr.

Din virksomheds logo, er din kundes førstehåndsindtryk, og vi ved alle hvor vigtige førstehåndsindtryk er. Hos We Are Web har vi en baggrund indenfor multimediedesign, og sætter pris på godt design, der udstråler professionalisme og det rigtige budskab til netop din virksomhed.

Få et professionelt logodesign for kun 995 kr.

Din virksomheds logo, er din kundes førstehåndsindtryk, og vi ved alle hvor vigtige førstehåndsindtryk er. Hos We Are Web har vi en baggrund indenfor multimediedesign, og sætter pris på godt design, der udstråler professionalisme og det rigtige budskab til netop din virksomhed.

Det er selvfølgelig nemt for os at sige, at vi er dygtige til vores arbejde. Derfor får du en tilfredshedsgaranti hos os, der betyder at vi først stopper med at designe når du er 100% tilfreds, og ikke før.

Vi designer indtil du er tilfreds.

Vi gør en dyd ud af godt design, og det er naturligvis ikke nok, at vi selv er tilfredse med vores arbejde: Vores kunder skal også være det.

Når vi får til opgave at designe et logo, sender vi et eller flere udkast i løbet af få hverdag, og her er det op til dig at komme med feedback. Herefter retter vi til efter behov, og først når vi har ramt plet, sender vi de færdige filer. 

Når vores samarbejde er afsluttet, er logoet dit, og du kan bruge det på alt fra hjemmesider, t-shirts, visitkort og meget mere, i skalérbar vectorgrafik.

Tilfredshedsgaranti.

Vi forlader aldrig en kunde før han eller hun er tilfreds. Dette er for os helt selvsagt, og betyder at vi gerne sender så mange forskellige udkast af logoet der er nødvendigt, før at vi rammer et design der sidder lige i skabet. Skulle det værste ske, at vi ikke kan leve op til dine forventninger, er der naturligvis ingen forpligtelser fra vores side, og vi vil ikke kræve nogen betaling, såfremt du ikke ønsker vores service alligevel.

100% ejerskab.

Selvom vi er billige, går vi ikke på kompromis med rettigheder eller ejerskab. Du ejer således dit logo 100%, så snart vi har sendt dig den færdige udgave, og du kan derefter frit bruge dit nye logo, uden at skulle tænke på copyright eller andre lovgivninger.

Unikt og professionelt design.

For at sætte vores kreativitet igang, kigger vi gerne efter inspiration på nettet eller nye trends og tendenser indenfor designverdenen, men vi kopierer aldrig. Dit logo vil altid få et unikt design, lavet fra bunden af. Vi benytter os ikke af færdiglavede ikoner eller andet grafik, som andre har lavet – det er simpelthen for nemt.

Skalérbar vectorgrafik.

Når vi designer logoer, bruger vi Adobe Illustrator, der producerer vectorgrafik i høj kvalitet. Fordelen ved vectorgrafik modsat andre former for billedfiler som jpg eller png er, at vectorgrafik kan skaleres uden pixelering eller andre påvirkninger af kvaliteten. Det betyder, at du kan bruge dit logo på alt fra små visitkort til store plakater og bannere, hvor det vil fremstå knivskarpt.

Lad os høre fra dig!

Kunne du være interesseret i et samarbejde, eller er du blot nysgerrig efter at høre hvad vi kan hjælpe med?

Vi svarer mere end gerne på spørgsmål, og vi er altid spændte på nye projekter og udfordringer.

Send os endelig en besked gennem kontaktformularen - det er både gratis og ganske uforpligtende.

10 + 11 =