Få en moderne og professionel hjemmeside for kun 2995 kr

Vi hjælper dig med domæne, webhotel og hosting, opsætter din hjemmeside i brugervenligt CMS (WordPress) og designer indtil du er tilfreds!

Få en moderne og professionel hjemmeside for kun 2995 kr

Vi hjælper dig med domæne, webhotel og hosting, opsætter din hjemmeside i brugervenligt CMS (WordPress) og designer indtil du er tilfreds!

Vi giver dig meget for pengene

“Man får hvad man betaler for”, er en sætning man ofte hører, når man er på udkig efter en service. Dette er også mange gange tilfældet, men i webbranchen finder man ofte udviklere og webdesigner, der giver sig selv en tårnhøj timeløn – bare fordi de kan. Istedet vil vi hellere fokusere på at være billigere og bedre end vores konkurrenter.

Derudover, er vi en nyopstartet virksomhed, og vi har i øjeblikket ekstra lave priser på vores ydelser, for at skubbe forretningen igang. Så hvis du skal bruge en hjemmeside eller en webshop, er det nu du skal slå til!

Nok er vores hjemmesider blandt Danmarks billigste, men dette betyder ikke at vi går ned på kvalitet og giver en skrabet løsning. Se selv hvad du får med i prisen på vores webløsninger:

Moderne og professionelt design ✓

Hos We Are Web har vi en baggrund indenfor multimediedesign. Vi lægger derfor vægt på flot og moderne design, der udstråler professionalisme. Vi har en holdning til alt fra billeder, farver og skriftyper, og holder os opdaterede på nye trends og tendenser indenfor webdesign.

Som multimediedesignere, vil vi også have en holdning til brugeroplevelser og -interface, populært kaldet for UX (User Experience) og UI design (User Interface). Formålet med UX og UI er at optimere brugervenligheden, så det er nemt og overskueligt for besøgende, at navigere rundt på hjemmesiden.

Responsiv og mobilvenlig hjemmeside ✓

Responsivt webdesign betyder, at en hjemmeside kan tilpasses forskellige skærmstørrelser, som f.eks. på smartphones og iPads. Vi skal ikke mange år tilbage i tiden, før responsivt design ikke var noget man tænkte så meget over – men i dag er det altafgørende for en god hjemmeside.

Faktisk vurderes det at op imod 70% af al trafik på internettet kommer gennem mobile enheder, så hvis man har en hjemmeside, der ikke er optimeret til mobilen – ja, så skræmmer man faktisk størstedelen af ens potentielle kunder væk fra ens side.

Vi sørger selvfølgelig for at vores hjemmesider ser ligeså godt ud på mobiler og tablets, som på laptops og desktops.

Opsætning af professionel e-mail ✓

Vi er efterhånden alle vant til gratis mail-services som Yahoo, Hotmail og Gmail. Dette er også gode udbydere, men som virksomhed kan det virke lidt uprofessionelt at have en mailadresse, der ender på @hotmail.com.

Når du har købt dit eget domæne, får du samtidig mulighed for at oprette e-mailadresser i samme navn, så din e-mail f.eks. kommer til at hedde kontakt@dinvirksomhed.dk eller dit-navn@dinvirksomhed.dk.

Vi hjælper dig selvfølgelig med at sætte dit nye mailsystem op, og du får også mulighed for at at videresende alle fremtidige mails til dit foretrukkende mailsystem, hvad enten det er Gmail eller Outlook.

Brugervenligt CMS og page builder ✓

Med populære og brugervenlige værktøjer som WordPress og Divi, gør vi det nemt for dig, selv at gå ind og rette tekst, farver, billeder og meget mere, når du har fået din nye hjemmeside. Programmerne er lavet som brugervenlige interfaces (brugergrænseflader), og du kan derfor ændre i stort set alt på siden, uden at vide noget som helts om kode eller programmering.

WordPress er verdens mest populære CMS. Det er estimeret at omkring 27 millioner(!) hjemmesider idag kører på WordPress, og det bliver brugt til alt fra små blogs til store webshops og nyhedssites. WordPress bliver hele tiden opdateret, med nye funktioner. Så din hjemmeside er i trygge hænder. Læs mere om WordPress.

Divi er en af de mest populære page buildere – altså et program man bruger til at bygge hjemmesider i. Divi koster normalt 580 kr for et år, eller 1600 kr for en livslang licens. Dette har vi altså sparet dig for, ved at give dig det gratis med i købet. Læs mere om Divi.

Masser af funktioner ✓

WordPress og Divi åbner op for et hav af muligheder, uden at det koster ekstra. Hos mange andre webdesignere vil særlige funktioner ofte koste mange penge at lave, simpelthen fordi det tager lang tid at kode. Vi benytter os af de indbyggede funktioner, så du slipper for en dyr ekstra-regning.

Her er et udvalg af funktioner du kan få på din hjemmeside:

 

  • Billedgalleri
  • Billedslider eller videoslider
  • Søgefunktion
  • Funktionel kontaktformular
  • Google Maps modul
  • Pristabel
  • Tæller
  • Integration af sociale medier
  • Timer / Nedtæller

Sikkerheden i top ✓

Da WordPress er det mest populære CMS, er det desværre også populært hos hackere. Heldigvis er folkene bag WordPress rigtig gode til at holde sig på forkant, med plugins og sikkerhedsystemer, der hele tiden bliver opdateret og forbedret. Dog vil de fleste eksperter anbefale en ekstra sikkerhedsforanstaltning, i form af et antivirusprogram og forsvar mod hackerangreb.

Dette tager vi naturligvis alvorligt. Vi forsyner derfor alle hjemmesider med Wordfence, som er et af de mest anerkendte programmer imod virus og malware. Programmet fungerer også som firewall (WAF, Web Application Firewall), og beskytter mod alle former for hackerangreb. 

Derudover giver vi din hjemmeside et gratis SSL-certifikat, der er med til at kryptere indhold og holde siden sikker gennem https.

Wordpress CMS

CMS står for Content Management System, og er et program der bliver brugt til at bygge og vedligeholde hjemmesider med en brugervenlig grænseflade, frem for kompliceret kode.

Divi Pagebuilder

Divi gør det nemmere end nogensinde at redigere i WordPress-hjemmesider. Med simple drag-and-drop funktioner, kan du nemt ændre i din hjemmeside, uden at røre en eneste linje kode.

WooCommerce webshop CMS

WooCommerce er en tilføjelse til WordPress, designet til webshop-ejere, der gør det nemt at holde styr på både produkter, varelager og regnskab, med et overskueligt system.

Sådan laver vi hjemmesider

1 - Indledende samtale

Vi tager en indledende snak over mail eller telefon for at forventningsafstemme. Hvad skal siden indeholde? Har du selv nogle forslag til design? Måske har du kigget på en hjemmeside, hvor du har tænkt “sådan skal min side også se ud”. Måske er du helt på bar bund, og så vi kan gå igang med at brainstorme.

Vi hører også om du har brug for nogle ekstra funktioner eller tilkøb som f.eks. et logo, analyseværktøjer eller visitkort der matcher din hjemmesides design.

2 - Oprettelse

Vi hjælper dig med at købe hosting og domæne. Hvis du allerede har en webadresse, skal vi have adgang til denne før vi kan gå igang.

Ønsker du at benytte dig af nogle af Googles værktøjer som f.eks. Analytics, Search Console, Google Ads eller Google My Business, sørger vi også for dette med det samme, og opretter en Google konto til din virksomhed.

3 - Udveksling

Du sender alt hvad du har af indhold til hjemmesiden. Dette kunne være tekst, billeder og kontaktinformationer som skal stå på siden.

Hvis du mangler tekst, anbefaler vi, at du går igang med at skrive lidt om dig selv, hvad du kan og hvad du tilbyder. Jo mere tekst, jo bedre, sålænge det er relevant i forhold til hvad du gerne vil fortælle potentielle kunder. Indtil da, vil vi designe hjemmesiden med såkaldt “vrøvletekst”, som kan erstattes med rigtigt indhold når dette er klar.

4 - Design

Vi går igang med at designe din nye hjemmeside efter dine ønsker, og sender dig det første udkast i løbet af få hverdage.

5 - Feedback

Du fortæller os hvad du synes om vores første udkast, og hvilke eventuelle ændringer vi skal lave. Herefter designer vi hjemmesiden indtil du er 100% tilfreds, uanset hvor mange ændringer dette måtte kræve.

6 - Færdiggørelse

Når du er tilfreds med hjemmesidens design og indhold, giver vi dig vejledning i vedligeholdelse af siden, så du selv kan opdatere den og foretage ændringer i indholdet.

Herefter kan vi eventuelt tage en snak omkring din nye hjemmesides fremtid. Vil du selv sørge for at holde den sikker og opdateret, eller skal vi stå for driften imod et månedligt gebyr?

Uanset hvad du vælger, er der ingen binding, skjulte gebyrer eller ekstraregninger fra vores side, og vi forlader dig ikke, før du er helt tryg ved din nye webløsning.

Tidligere cases

RunTogether

ISLE

Shila Søholt

Lad os høre fra dig!

Kunne du være interesseret i et samarbejde, eller er du blot nysgerrig efter at høre hvad vi kan hjælpe med?

Vi svarer mere end gerne på spørgsmål, og vi er altid spændte på nye projekter og udfordringer.

Send os endelig en besked gennem kontaktformularen - det er både gratis og ganske uforpligtende.

14 + 2 =